Lars & Sven sporočata

GRATIS pločevinka z okusom Limone

Ob naročilu kateregakoli ledenega čaja @bosworld prejmeš dodatno GRATIS pločevinko z okusom 🍋.
- 🌱 rooibos ice tea
- 🔝veliko antioksidantov
- ✅minimalna vsebnost sladkorja
- ✅brez teninov in kofeina
- ✅EKO certifikat

*** AKCIJA 2+1 GRATIS***

1/5 promocij v sklopu 5. obletnice ustanovitve Lars&Sven®burgers 💚💚💚💚💚 5 dni, od torka 15.09.2020 do sobote 19.09.2020 boste v vseh naših poslovalnicah in Foodtruck Lars&Sven burgers lahko izključno pri ONLINE 📲 naročilu izkoristili ugodnost posebno ugodnost "naroči 3, plačaj 2 🍔". Online naročilo lahko oddate preko naše Lars&Sven aplikacije (GooglePlay in App store), spletne strani www.larsandsven.si ali tega FB profila.

Legenda se vrača O’Mighty Magnus

Dvojni polpet 100% slovenske govedine , BBQ omaka, zelena solata, sladka kumarica in obročki rdeče čebulice, dve topljeni rezini pravega cheddar sira. Postreženo v dnevno sveži krompirjevi bombeti pekarne "Janez Dela", ki deluje v sklopu Delovnega in zaposlitvenega centra Janeza Levca iz Ljubljane. ponudba velja med 9. 9 do 27.10. 2020

### NOV DELOVNI ČAS ###

PE Center: Vsak delovnik po novem do 17:00 ure
PE Rudnik: Nedelje med 11:00-20:00 uro.
Naročila sprejemamo tudi preko naše📲 online aplikacije ali spletne strani. Za dostavo pa poskrbi Wolt
Se vidimo 💚💚💚

Poletna AKCIJA BOS Ice tea

- 100% organski originalni rooibos čaji s poreklom iz Južne Afrike🇿🇦
- brez tenina in kofeina ❌
- minimalna vsebnost sladkorja🔝
- antioksidanti, Mg, Ca 👍
- samo pri Lars&Sven® burgers 🤫
Več o BOS Ice tea najdete na:

Poletno iz pivovarne Bevog®

"Helles Export Spezial" je pivo, ki so ga pri Bevogu izpopolnjevali celo zadnje leto. Zadnji otrok iz serije piv "Dortmunder lager" in vseh ostalih lagerjev, ki so jih kdajkoli zvarili pri Bevogu! Pivo "Helles Export Spezial" je nefiltrirano in nepasterizirano. Odlikuje ga izvrsten okus, ki izkazuje spoštovanje vsake njegove sestavine. Vse to v samo 4,6% alc. piva v 0,5l pločevinkah. "Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju."

Prejmi trendovska sončna očala Cockta

Burger + Cockta & prejmeš kvalitetna trendovska sončna očala Cockta.

Naroči preko naše aplikacije za naročanje Lars&Sven® oz. na naši FB ali spletni strani www.larsandsven.si. Hitro, enostavno in varno!

mr. Popeye!

Vnaše poslovalnice prihaja 💪Mr. Popeye. Srce burgerja je 100g slastnega 100% govejega polpeta, pripravljenega iz vrhunske mešanice 🇸🇮roast beefa 🥩 in sočnega 🇺🇾 black angus brisketa (spodnji del govejih prsi). Postreženo v 70g krompirjevi bombetki s špinačo ALI kurkumo iz pekarne "Janez dela" , domača "čimičuri" omaka (🧄česen, šalotka, peteršilj, bazilika, kis, 🍋 sok, sol, poper in mayo), pravi 100% zorjeni 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 cheddar 🧀 in sveža mlada špinača 🥬. Mi smo ga že testirali in burgerček izpade 😘👌🏆🏅... Lepo vabljeni od srede 1. julija dalje..

Gratis Cockta!

💚+💙. Lars&Sven in Cockta gratis. 🇸🇮 ljubezen na prvi pogled. Med 15.-21. junijem bo v vseh naših poslovalnicah na voljo akcijska ponudba Cockta 4FREE 🎁🤩. Ob naročilu Lars ali Sven 🍔 ti postrežemo z BREZPLAČNO originalno Cockta® original ali free.

NOVO! Sladoled & Milkshake

Si že poizkusil/-a ? Sladoled Browni +  Peanut + Divja Jagoda.... & Milkshake! Ekskluzivno v naši poslovalnici novega nakupovalnega središča Aleja Sky!

Ponovno odprti!

Po ☔, vedno posije 🌞🌞🌞. Ponedeljek 4.5 bo za nas nov začetek 💪📢. Veseli bomo obiska vseh stalnih in tudi novih gostov, ki boste še naprej podpirali slovensko 🇸🇮 izbrano kakovost in lokalno družbeno odgovornost. V imenu vseh naših dobaviteljev, rejcev in pekov s katerimi ustvarjamo našo Lars&Sven zgodbo 💚👨‍👩‍👧‍👦 te zopet vabimo na najboljši ljubljanski 🍔🍟🍻.

Rookie burger “of the year”

2,90€ 🔜ROOKIE of the year 💥💥💥.. V sredo 4. marca bomo v vseh naših poslovalnicah predstavili novega zmagovalca v kategoriji cena-kvaliteta. 100g uležane mlete mešanice slovenske 🇸🇮 pašne govedi, originalni 100% angleški 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 cheddar sir & hišna omaka. Postreženo v dnevno sveži, z maslom premazani in popečeni krompirjevi bombetki pekarne Zavoda za ljudi s posebnimi potrebami "Janez dela"... Hitro, enostavno in cenovno dostopno. To je naš "Rookie of the year" 🍔

ČILI FRIK BURGER od 15.2

V ponudbi tudi NOVOST- S Kmetija Vizjak - ČILI FRIK smo razvili izvrsten, rahlo pekoč burger in ga poimenovali "Čili Frik burger". Osnova burgerja je pašna govedina slovenskega porekla, popečena krompirjeva bombetka pekarne Janez dela, prava italijanska mozzarella in posebna Čili Frik omaka, ki smo jo pripravili prav za to priložnost.

Prenesi aplikacijo za naročanje Lars&Sven!

Od danes dalje v funkciji Lars&Sven ordering app. Download za iOS in Android pametne telefone najdete na: https://qrco.de/bbPVf0 Do konca februarja - 10% ob prvem naročilu 💚

Beer Bulli PIVO

Beer Bulli VIP dostava - California common 🍺... Samo v omejeni količini, do razprodaje zaloge. Izvrstno, lahko pivo, ki se odlično združi z okusom sočnega burgerja🍔+🍺=😍😍😍 “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“

V “movemberski” akciji zbrali 1.510...

Še eno dobro delo uspešno zaključeno ✔️. V "movemberski" akciji smo skupaj z vami zbrali 1.510,50€. Donirali smo jih Društvu uroloških bolnikov Slovenije. Ob predaji donacije so nam predstavniki društva pojasnili delovanje in prednosti naprave, cistoskopa, za nabavo katere bo uporabljen celoten donacijski prispevek. HVALA🙏🙏🙏

Zasadili že 10 dreves

Z vašo pomočjo smo v kratkem obdobju l. 2019 (od kar imamo v ponudbi izvrsten rooibos ledeni čaj @bosworld ) zasadili 10 dreves v ogroženih območjih Južne Afrike 🌱🌳🥰👊 Letos imamo plan, da jih skupaj z ostalimi člani BOS družine, zasadimo kar 50.000💪

Praznični delovnik

Hey ho,ho,ho! Preden se odpravite v eno izmed naših #poslovalnic, preverite #praznični #delovnik🎄☃️💝🎁

Nova poslovalnica Citypark Ljubljana (BTC)

Od danes naprej je Lars&Sven Burgers družina bogatejša. V Citypark-u Ljubljana je zaživela nova poslovalnica. Poleg klasičnih mesnih burgerje bodo v ponudbi tudi izvrstni veganski burgerji Beyond Meat ter glutenski burger. Od 10-14.12.2019 bomo od vsakega burgerja donirali 1 evro Materinskemu domu Ljubljana-Jarše.

Adventni koledar 2019

Hohhohohoho L&S prijatelji! ??Do božiča nas loči še nekaj dni. ? Do takrat bomo podelili nekaj nagrad. ? Kako? Enostavno: - Pričelo se bo 10.12.2019 dopoldan - V objavi označi 4 prijatelje ( ???? ). - To je pa tudi vse! - Nagrajenca objavimo okoli 20.00 ure.

Prvi Lars&Sven Burgers – Zagreb

Job done ?" Prvi Lars&Sven burgers izven Slovenije je uspešno odprt. V Zagrebu ?? že razvajamo brbončice naših hrvaških prijateljev. Ekipa ???.... V torek 10.12 pa že akcija v Citypark Ljubljana ,kjer se obeta odprtje novega in stilsko zanimivega lokala ??? Se vidimooo...

Mighty Magnus & Movember

Movembersko sodelovanje skupaj z DRUŠTVOM UROLOŠKIH BOLNIKOV SLOVENIJE ! 50 Centov od vsakega prodanega MAGNUS Burgerja, za Cistoskop! Hvala vsem!

Prenehanje z STAMP ME 31.12.2019

Spoštovani gostje. Z 31.12.2019 bo pri Lars&Sven burgers prenehala delovati dosedanja taplikacija zvestobe "Stamp me". V pripravi imamo povsem nov, personaliziran program, ki vam ga bomo predstavili v l.2020. Obveščamo Vas, da s 1.1.2020 unovčenje nagrad obstoječega programa lojalnosti "Stamp me" ne bo več možno. Prenos na nov program lojalnosti ni možen. Predlagamo vam, da svoje "stampe" izkoristite v naših restavracijah do konca letošnjega leta. Hvala za razumevanje in dober tek 

Best Burger Ljubljana 2019

2016, 2017, 2018…. best burger in Ljubljana, Slovenia tudi v l. 2019, po glasovanju mednarodnega turističnega vodiča Ljubljana In Your Pocket City Guide ostaja ?Lars&Sven? Čestitke vsem finalistom. Skupaj smo uspeli ustvariti zanimivo, raznoliko in okusno burger sceno v slovenski prestolnici ???

Dostava z Wolt, 6eu Gratis

“Vnesi promo kodo LARS&SVEN pred prvim Wolt naročilom in pridobi 6 eur kreditov, ki jih lahko unovčiš le pri nas!”

LJUBLJANSKI MARATON

Lars&Sven bosta poskrbela v poslovalnici Center, da si boste povrnali energijo ob končanem teku na Ljubljanskem maratonu.

KONEC SEZONE V PE.CELJE

Sezona zunanjega kontejnerja se je zaključila. Hvala vsem gostom za zaupanje. Verjamemo, da se zopet vidimo v pomladi 2020. Želimo vam lepo jesen in čarobno zimo ??

Slovenski podjetniški sklad

  V okviru Javnega poziva za Vavčer za tržne raziskave tujih trgov je naše podjetje pridobilo sofinanciranje za izdelavo tržne raziskave tujega trga na katerega želimo prodreti. Cilj operacije je pridobiti podatke o tujem trgu in konkurenci na njem za izboljšanje naših možnosti uspešnega prodora na ta tuji trg.